Over Yves

Yves - Gitaar

Plezier, dat is voor mij het belangrijkste. Als iemand echt plezier bij het muziek spelen heeft, dan hoor je dit meteen en het maakt dan ook niet meer uit, wat gespeeld wordt. Dit betekend, dat ik tijdens mijn lessen altijd kijk, of mijn leerling de oefeningen ook leuk vind (of ten minste begrijpt wat hun doel is). Want dan blijven ze ook graag oefenen.

Ik zelf ben met 7 met gitaar speel begonnen en wilde alleen maar liedjes kunnen begeleiden, zo dat ik met mijn broer kon muziek maken. Iets over 20 jaar later maak ik uit mijn passie mijn beroep en heb steeds nog een vergelijkbaar doel: Gewoon muziek met mensen maken voor mijn en hun plezier.

Locatie
Algemene Informatie

De lessen kunnen per 10 aaneensluitende lesweken afgenomen worden waarbij elke les 30 minuten duurt. Ook is het mogelijk om in een keer 20 30 of 40 lessen af te nemen waarbij er een korting berekent wordt. De genoemde bedragen zijn per leerling en bij leerlingen van 21 jaar en ouder wordt 21% over het genoemde bedrag berekent.

  • 20 lessen ineens, 5% korting
  • 30 lessen ineens, 7,5% korting
  • 40 lessen ineens, 10% korting
Individueel

10 lessen € 175,- p.p.

Duo

10 lessen € 112,50 p.p.

Groep

10 lessen € 100,- p.p

Proefles

Je kan een proefles bij Yves nemen. De kosten hiervoor zijn € 10,- Je kan een proefles bestellen door op onderstaande link te klikken. Yves neemt dan contact met je op om de les in te plannen.

Aanmeldingsformulier - Gitaarles bij Yves in Arnhem

Indien de persoon die les gaat volgen jonger is dan 18, de persoonsgegevens van de ouder/verzorger graag invullen

Gegevens persoon die les gaat volgen

Hoe heb je van ons gehoord? (meerdere keuzes mogelijk)

Ga hieronder akkoord met de algemene voorwaarden.

3 + 5 = ?